top of page

Fri, Sep 18

|

Café 't Rozenknopje

Tony & the Wild | Aidan & the Wild en Why Tony Release Party

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tony & the Wild | Aidan & the Wild en Why Tony Release Party
Tony & the Wild | Aidan & the Wild en Why Tony Release Party

Tijd en locatie

Sep 18, 2020, 8:00 PM

Café 't Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Eindhovenaren Diederik van den Brandt (Aidan & the Wild) en Rob Cornelissen (Why Tony) doken in februari 2020 samen de studio in om aan een Record Store Day Special te werken, "Aidan & the Wild and Why Tony Present: Tony & the Wild". Voor dit project namen beide artiesten 3 van elkaars songs en staken deze in hun eigen jasje, om deze vervolgens samen op te nemen. Het resultaat is een zestal songs waarbij de grens tussen elkaars stijlen wordt opgezocht in een laid-back indie folk jasje.

Wegens het wegvallen van Record Store Day Netherlands 2020 werd besloten de release uit te spreiden met een aantal singles, waarvan "White Honey" onder andere op 3FM en Omroep Brabant werd gedraaid. Nu er weer de mogelijkheid is om show te laten plaatsvinden presenteert het duo onder begeleiding van drummer Dan Huijser en bassist Julius Rense deze EP + eerder werk met een intieme show in de Ad van Meurs zaal.

De EP wordt enkel in gelimiteerde oplage van 50 stuks op cassette uitgebracht in samenwerking met Barreuh Records, op=op!

Wegens de 1,5 meter regeling zijn er slechts 30 kaarten voor deze show beschikbaar, dus reserveren wordt aangeraden om gegarandeerd te zijn van een plekje.

Deel dit evenement

bottom of page