top of page

Wed, Sep 20

|

Cafe t Rozenknopje

Tom McRae - i.s.m. De Effenaar

Door de jaren heen heeft de Britse singer-songwriter Tom McRae een ​​reputatie opgebouwd als een geweldige live-act. Of het nu solo, trio, volledige band of met strijkkwartet is. Toms relatie met zijn publiek is heel bijzonder, zoals iedereen die de shows heeft gezien kan toeschrijven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tom McRae - i.s.m. De Effenaar
Tom McRae - i.s.m. De Effenaar

Tijd en locatie

Sep 20, 2023, 8:30 PM – 11:00 PM

Cafe t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Door de jaren heen heeft de Britse singer-songwriter Tom McRae een ​​reputatie opgebouwd als een geweldige live-act. Of het nu solo, trio, volledige band of met strijkkwartet is. Toms relatie met zijn publiek is heel bijzonder, zoals iedereen die de shows heeft gezien kan toeschrijven. Ondanks de melancholische reputatie van McRae, zijn de shows vaak grappig, oprecht en opwindend.

In 2000 bracht hij zijn debuutalbum uit, die erg goed ontvangen werd. Met zijn zwartgallige blik op het leven en rake, kwetsbare teksten wist hij zelfs een nominatie voor de Mercury Prize binnen te slepen. Als schrijver en artiest gaat McRae van kracht tot kracht, en op 54-jarige leeftijd wordt hij een oudere staatsman voor de generatie singer-songwriters die in de vroege jaren 2000 opkwam.

Deel dit evenement

bottom of page