top of page

Wed, Nov 03

|

Eindhoven

Native Harrow | De Rozenknop

ism De Effenaar

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Native Harrow | De Rozenknop
Native Harrow | De Rozenknop

Tijd en locatie

Nov 03, 2021, 8:30 PM

Eindhoven, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

*Let op: dit is het verplaatste concert van 12 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en alle kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd!*

Devin Tuel is een klassiek opgeleide zangeres en ballerina uit Newburgh, New York. Samen met multi instrumentalist Stephen Harms besloot voor haar echte liefde te gaan; popmuziek met een hang naar het verleden. Ze reisden af naar de studio van Alex Hall in Chicago.

In Reliable Recorders werden o.a. allbums van JD McPherson, Pokey LaFarge en The Cactus Blossoms gemaakt. In die inspirerende, met vintage apparatuur uitgeruste analoge studio, maakte ze haar laatste album Happier Now. Luister je naar Native Harrow dan lijkt het alsof de songs in de 60's of 70's gemaakt zijn. Een soort instrumentale warme deken die over je heen gelegd wordt met betoverende en zwoele vocalen. Met vlagen doet dit duo je denken aan Natalie Merchant en soms heeft het ook wel wat weg van Mazzy Star. De intense zang doet je af en toe denken aan Joni Mitchell.

Deel dit evenement

bottom of page