top of page

Sat, Nov 26

|

Eindhoven

Lenny Kuhr: LENNY KUHR

Nieuw album, nieuwe theatertour

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lenny Kuhr: LENNY KUHR
Lenny Kuhr: LENNY KUHR

Tijd en locatie

Nov 26, 2022, 8:45 PM

Eindhoven, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Lenny zingt uit haar grote en levendige oeuvre. De kers op deze taart is het album dat eind januari 2022 op het label Excelsior werd uitgebracht met als titel: Lenny Kuhr

Een album waarop ze uit haar comfort zone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor haar schreven. Onder andere Stef Bos, Spinvis Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna.

Zelf zegt Lenny over het theaterprogramma dat ze uit eerder werk en uit haar nieuwe album heeft gedestilleerd:

Ik heb eens gezegd ‘een lied is een compacte energie van een ongrijpbaar gegeven,’ en nog altijd verbaast het mij dat het lied mij steeds weer weet te vinden. Misschien omdat ik zo’n dankbare ontvanger ben. Het is de mooiste en levendigste kunstvorm die ik ken.

Het lied vertolkt gevoelens van het benoembare en onbenoembare op oneindig veel manieren. Het vertelt van jou en mij. Over onze existentie en dat wat zich daarin afspeelt.

Het is een feest om weer te kunnen spelen na een tijd van pas op de plaats, lockdowns en steeds veranderende maatregelen. Mijn kompanen Mischa Kool op bas en Reinier Voet op gitaar en ik hebben jullie gemist.

Tijdens ons optreden communiceren we met jullie door middel van de liedjes. We kennen en herkennen elkaar; jij en ik. En we zijn weer samen. En dat vieren we op de plek waar wij samen zijn.

Deuren open: 20.00 Aanvang concert: 20.45 Tijdens concert is de bar gesloten. Er is een pauze rond 21.30 waarbij de bar geopend is.

Deel dit evenement

bottom of page