top of page

Sat, Dec 16

|

Eindhoven

Kerstbingo voor stichting Leuk Je Te Ontmoeten

Tijdens dit gezellig avondje bingo spelen halen we meteen geld op voor het goede doel; Stichting Leuk Je Te Ontmoeten. Zij organiseren in onze bovenzaal ontmoetingsavonden voor mensen die het moeilijk vinden om in het reguliere uitgaansleven mensen te ontmoeten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kerstbingo voor stichting Leuk Je Te Ontmoeten
Kerstbingo voor stichting Leuk Je Te Ontmoeten

Tijd en locatie

Dec 16, 2023, 8:30 PM – 11:30 PM

Eindhoven, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Guests

Over het evenement

Op zaterdagavond 16 december organiseren we een Foute Kerst Bingo om geld in te zamelen voor Stichting Leuk Je Te Ontmoeten. Zij organiseren al 6 jaar met een mooie club vrijwilligers, ontmoetingsavonden in onze bovenzaal voor mensen voor wie het ontmoeten van anderen niet vanzelfsprekend is.

We proberen deze avond geld op te halen zodat de basiskosten van de stichting ook voor komend jaar gedekt zijn zodat ook in 2024 de avonden weer doorgang kunnen vinden.

Bingo kaarten ten behoeve van de stichting zijn te koop voor 5 euro per stuk. We verkopen een speciale KnopKerstCocktail a 6 euro per stuk waarvan 50 % naar de stichting gaat en uiteraard zijn er prachtige prijzen zoals een bierpakket van Beerze bier, heerlijke flessen wijn, een cadeaubon van de Rozenknop en natuurlijk een mooie prijs voor degene met de meest foute kerstoutfit.

Dresscode: foute kerst outfit!

Aanmelden kan via: info@rozenknopje.nl

https://www.leukjeteontmoeten.com/

Deel dit evenement

bottom of page