top of page

Sun, Dec 22

|

Eindhoven

Kerst met Bart de Win, Tip Jar en gasten in De Knop

Het is ieder jaar een verrassing met welke gasten Bart nu weer op de proppen komt, maar waar je vast al vanuit kunt gaan is dat het muzikaal allemaal prachtig omlijst zal worden door de kundige kerstband:

Kerst met Bart de Win, Tip Jar en gasten in De Knop
Kerst met Bart de Win, Tip Jar en gasten in De Knop

Tijd en locatie

Dec 22, 2024, 4:00 PM – 6:00 PM

Eindhoven, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Het is ieder jaar een verrassing met welke gasten Bart nu weer op de proppen komt, maar waar je vast al vanuit kunt gaan is dat het muzikaal allemaal prachtig omlijst zal worden door de kundige kerstband: drummer Martijn en bassist Frank zorgen samen met Bart en Harry voor de sprankelende begeleiding. 

Tip Jar (Bart, Arianne en Harry) en hun vaak internationale gasten zullen afwisselend een draai geven aan bekende en minder bekende kerstliedjes. Zo hoorden we vorige keren bijvoorbeeld al White Christmas gezongen in het Grieks en het Italiaans, kreeg Rudolph een Zweeds tintje en werden we meegenomen naar

een spetterend Peruaans kerstfeest. Dus wil je alvast helemaal in kerststemming komen, dompel je dan deze zondagmiddag onder in deze Rozenknop-kerstshow. Onder de dragers van een kersttrui wordt een cd verloot, dus geneer je niet! 

Tip: blijf na afloop in de sfeer met een lekker diner bij De Rozenknop.

Bart de Win: toetsen & zang

Harry Hendriks: gitaar & zang

Arianne Knegt: zang

Frank Strokap: bas

Martijn Soeterbroek: drums

Deuren 15.30

Concert 16.00

Deel dit evenement

bottom of page