top of page

Sun, Sep 15

|

Cafe t Rozenknopje

Jesse Roper (CA) - Blues / Americana

Jesse Roper is een blues/americana artiest met een voorliefde voor het schrijven van moderne indie blues muziek en het leveren van bombastische live optredens ondersteund door zijn virtuoze gitaarspel

Jesse Roper (CA) - Blues / Americana
Jesse Roper (CA) - Blues / Americana

Tijd en locatie

Sep 15, 2024, 4:00 PM – 6:00 PM

Cafe t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Jesse Roper is een blues/americana artiest met een voorliefde voor het schrijven van moderne indie blues muziek en het leveren van bombastische live optredens ondersteund door zijn virtuoze gitaarspel. Zijn aangeboren en indrukwekkende muzikale talent is hem goed van pas gekomen en heeft hem de flexibiliteit gegeven om te spelen met soulicoon Booker T. Jones, rockveteraan Colin James, bluesbelter Beth Hart en Canadese legende Burton Cummings. Het podium is waar Roper schittert.

Roper’s laatste album Horizons markeerde een hoogtepunt in zijn carrière tot nu toe. Zijn laatste releases zijn energieke, frisse, soulvolle en R&B-geïnspireerde tracks van een aankomende LP die doet denken aan de stemmen van JJ Cale, The Teskey Brothers, Leon Bridges, Ben Harper en anderen. Hij is een meester in het verbinden van zijn persoonlijke verhaal en ervaringen aan zijn songwriting. Het creëren van verhalen die raken aan de uitdagingen en bijzonderheden van het leven, maar die upbeat, innemende en wild onderhoudende nummers blijven.

Deuren 15.30

Concert 16.00

Vooraf of na afloop een hapje eten? Reserveer via info@rozenknopje.nl 

Deel dit evenement

bottom of page