top of page

Wed, Jan 25

|

Cafe t Rozenknopje

Jerry Joseph (USA)

De man ui Los Angeles geniet hooguit reputatie bij een kleine groep. Niet alleen in Europe heeft hij amper bekendheid, ook in Amerika bevindt hij zich overwegend onder de radar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jerry Joseph (USA)
Jerry Joseph (USA)

Tijd en locatie

Jan 25, 2023, 8:30 PM

Cafe t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Jerry Joseph heeft in zijn leven zo'n beetje alles gedaan wat God verboden heeft. Daarvan deed hij in 2020 meesterlijk verslag op het album The Beautiful Madness. Hij werd begeleid door The Stiff Boys, een alias voor The Drive-By Truckers. Nu, twee jaar later, is er Tick, een broertje van dat formidabele album. Tick bevat een paar demo's, drie niet eerder verschenen nummers van de Beautiful Madness-sessies en een mini-concert in de 40Watt Club in Athens, Georgia met de DBT als begeleiders. 24 karaats Rock van de bovenste plank.

De man ui Los Angeles geniet hooguit reputatie bij een kleine groep. Niet alleen in Europe heeft hij amper bekendheid, ook in Amerika bevindt hij zich overwegend onder de radar. Een welkome impuls van Hood en vrienden om de naamsbekendheid van iemand die al dertig jaar aan de weg timmert te vergroten.

Zijn opzwepende muziek is niet te vangen in een of andere stijl maar laat altijd een niet bepaald optimistische visie op de hedendaagse gebeurtenissen horen. Met een stem , rauw en recht uit het hart gaat hij (muzikale) vrienden maken.

Vooraf een hapje eten? Reserveer via info@rozenknopje.nl

Deuren 20.00 Concert 20.30

Deel dit evenement

bottom of page