top of page

Wed, Oct 04

|

cafe t Rozenknopje

Indra Salima sings Joni Mitchell | Tommy Ebben sings Bob Dylan

Een prachtig eerbetoon aan deze twee muzikale grootheden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Indra Salima sings Joni Mitchell | Tommy Ebben sings Bob Dylan
Indra Salima sings Joni Mitchell | Tommy Ebben sings Bob Dylan

Tijd en locatie

Oct 04, 2023, 8:30 PM – 11:00 PM

cafe t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Indra Salima (28) heeft als zangeres en violiste naam gemaakt bij onder andere The Cosmic Carnival, de theatervoorstelling ‘Fleetwood Mac, The Incredible Story’, Farid Ghannam en Madhara. Daarnaast is ze groot bewonderaar van de Canadese singer songwriter Joni Mitchell, met wiens repertoire ze de theaters in zal gaan onder de noemer Wildwood Flower – A Joni Mitchell Story.

Sinds een jaar werkt ze samen met gitarist Menno Roymans (oa. Komodo, ¡Pendejo!, Farid Ghannam) om in een intieme setting alvast een selectie van Joni’s beste nummers ten gehore te brengen. Dit resulteerde in verschillende geslaagde optredens in muziekcafés, poppodia en festivals. 

Singer-songwriter Tommy Ebben, ook bekend als frontman van de succesvolle band Komodo, geeft een solo-eerbetoon aan een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw: Bob Dylan. De inmiddels 81-jarige Grootmeester is een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters ter wereld. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns ’n’ Roses en recent nog Adèle hadden wereldhits met zijn nummers.

 

Ebben brengt een aantal zorgvuldig gekozen songs, die soms dichtbij het origineel blijven en soms een nieuwe, onverwachte gedaante krijgen - maar altijd trouw aan de ziel van het nummer. De intense performance en rauwe stem zullen zowel ingewijde Dylan-liefhebbers kunnen behagen als nieuwelingen in het oeuvre kunnen overtuigen van de kracht en pracht van Bob Dylan’s muziek. 

 

Het concert zal worden afgesloten met enkele duetten met Indra op viool. Onder andere Oh Sister en Hurricane zullen de revue passeren, voordat gitarist Menno Roymans aanschuift voor een 'all-star' finale.

Vooraf een hapje eten? Reserveer via info@rozenknopje.nl

Deuren 20.00

Concert 20.30

Deel dit evenement

bottom of page