top of page

Sat, Dec 12

|

Ad van Meurszaal Livestream

Huiskamerstream: Iris Penning

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Huiskamerstream: Iris Penning
Huiskamerstream: Iris Penning

Tijd en locatie

Dec 12, 2020, 8:20 PM

Ad van Meurszaal Livestream

Over het evenement

Helaas duurt het nog eventjes voordat jullie het echte Rozenknop-gevoel weer kunnen ervaren in de Rozenknop. Niet te veel getreurd, zaterdagavond 12 december kun je wel weer een keertje heel dicht in de buurt komen want door de huiskamerstream met zangeres en stadsdichter Iris Penning vanuit onze bovenzaal voel je je weer even thuis in de Rozenknop. Om dat heerlijke gevoel nog wat te versterken kun je ook nog eens een heerlijke borrelplank bestellen, al dan niet gecombineerd met een drankpakket, en voor aanvang van het concert komen wij al dat lekkers gratis bij je thuisbezorgen.

Iris Penning (1993) stond de afgelopen jaren al meerdere malen op ons podium en maakt Poëtische Pop. Daarnaast is ze sinds dit jaar stadsdichter van Eindhoven.

Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op festivals en in poppodia door heel Nederland en België. Ze deelde het podium met Spinvis en bracht drie platen en enkele singles uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia.

Ze is een echte doe-het-zelver, die bijvoorbeeld haar eigen merchandise tassen met de hand naait en bedrukt, een lettertype maakte van haar handschrift, en een podcastreeks maakte in tijden van Corona, “Besmettelijke Teksten”. In Maart 2019 kwam naar derde plaat uit, “Liever vieze voeten”, die op menig radiostation en Spotifyplaylist te horen is.

In 2019 won ze de Belgische Nekka-wedstrijd, waarna ze haar album opnieuw presenteerde, in Antwerpen. Ze is nu regelmatig te bewonderen op de Belgische podia.

"De ultieme luisterplaat, die alvast op een shortlist mag voor plaat van 2019" - Platomania “Spinvis knikt instemmend, Ramses Shaffy en Maarten van Roozendaal zien van bovenaf dat het goed is. Koesteren die plaat" – OOR

www.irispenning.com Toegangsticket live-stream: 7,50 euro. Aanvang 20.30 via: https://rozenknop.reddot.stream/streams/7/watch Avondvullende borrelplank * voor 2 personen: 25,00 euro Fles huiswijn (wit, rood, rose) van Varna: 10 euro Keuze uit 4 gekoelde speciaalbieren; 10 euro Borrelplank en drankjes kunnen bezorgd worden tussen 18.00 en 19.00 (tijdslot 1) en 19.00 en 20.00 (tijdslot 2), gelieve je voorkeur aan te geven bij de bestelling via info@rozenknopje.nl

* met o.a. verschillende soorten kazen van JokkMokk, diverse soorten vlees (warm en koud), gemarineerde olijfjes, notenmix, dipsaus en appelstroop, toast en huisgemaakte tonijnsalade, champignons in look.

Deel dit evenement

bottom of page