top of page

Fri, May 29

|

Cafe 't Rozenknopje

Comedy in de Knop Pro Night

Eindhoven is een gezellig comedy initiatief rijker! Naast de in december gestarte maandelijkse Talent Nights knallen we in het nieuwe jaar ook door met Comedy In de Knop Pro Nights

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Comedy in de Knop Pro Night
Comedy in de Knop Pro Night

Tijd en locatie

May 29, 2020, 8:20 PM

Cafe 't Rozenknopje, Hoogstraat 59, Eindhoven, Nederland

Over het evenement

 Eindhoven is een gezellig comedy initiatief rijker! Naast de in december gestarte maandelijkse Talent Nights knallen we in het nieuwe jaar ook door met Comedy In de Knop Pro Nights. Een stand up comedy avond met telkens een vette line-up van gelouterde comedians die hun beste grappen en verhalen komen brengen aangevuld met de grootste talenten uit onze eigen Comedy in de Knop Talent Night.

Onze vaste host en organisator van de Pro Nights Bram Martens treedt al jaren op als comedian en MC en nodigt de beste, grappigste en gezelligste comedians van Nederland en omstreken uit om de bovenzaal van de Rozenknop te laten schudden van het lachen.

Zoals een oud wijs persoon van Aziatische oorsprong ooit zei: “Waar gelachen wordt komt het geluk graag binnen!”.

Daarom trappen we de eerste Pro Night van 2020 af op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari 2020. Vier de liefde lachend met je partner of lach je after Tinderdip weg in de sfeervolle bovenzaal van de Rozenknop!

LINE-UP MC Bram Martens Meeuw Roovers Esther van der Voort Samir Fighil Headliner: Kristel Zweers 

Deel dit evenement

bottom of page