top of page

Wed, May 27

|

Café 't Rozenknopje

Caleb Caudle | De Rozenknop

Southern Nights presents i.s.m. De Effenaar

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Caleb Caudle | De Rozenknop
Caleb Caudle | De Rozenknop

Tijd en locatie

May 27, 2020, 9:00 PM

Café 't Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

TICKETS 

Als je de muziek - bijvoorbeeld zijn laatste album 'Crushed Coins' - van deze jonge Caleb Caudle opzet komen er nogal wat raakvlakken voorbij. Voor verschillende generaties bovendien! Een jonge Bob Dylan of een nieuwe Robert Ellis. Oeroude Americana maar met een supermoderne sound. Maar gelukkig, want daar gaat het om, steengoede songs waarin je verdwaalt, verliefd wordt en je doen verlangen naar nog meer van die songs. Of, zoals de Volkskrant het omschreef:

"De jongensachtige stem valt in slow motion achterover in donzige kussens van steelgitaren, piano en engelachtige achtergrondstemmen. Caudle maakt country-lite, die soms ook wel iets heeft van softpop uit de jaren zeventig. Maar kleffe easy-listening wordt Crushed Coins toch niet. Daarvoor zijn de songs én de teksten te sterk."

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'. 

Deel dit evenement

bottom of page