top of page

Thu, Jun 13

|

Cafe t Rozenknopje

Brent Beukelaer (BE) - Indie / pop

Brent Beukelaer brengt kleine unieke verhalen uit een alternatief universum dat net om de hoek ligt. Met zijn nederlandstalige indie-muziek schept hij een kleurrijke wereld die warm en fris is tegelijk. Geïnspireerd door artiesten als The National, Nick Drake, Spinvis en Radiohead.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Brent Beukelaer (BE) - Indie / pop
Brent Beukelaer (BE) - Indie / pop

Tijd en locatie

Jun 13, 2024, 8:30 PM – 11:00 PM

Cafe t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Brent Beukelaer brengt kleine unieke verhalen uit een alternatief universum  dat net om de hoek ligt. Met zijn nederlandstalige indie-muziek schept hij een  kleurrijke wereld die warm en fris is tegelijk. Geïnspireerd door artiesten als The  National, Nick Drake, Spinvis en Radiohead. 

In augustus 2021 kwam het debuutalbum ‘Heen Zonder Weer’ uit dat  verschillende lovende 4 sterren reviews kreeg. De plaat werd voorgesteld in De  Roma te Antwerpen en in een sold out ‘Theater Tinnenpot’ te Gent. Interviews  en live sessies volgden op Radio 1, Radio 2, Radio Willy, NPO Radio 5 en een  indrukwekkende 2 Meter Sessie bij Jan Douwe Kroeske.

Op 10 mei 2024 verschijnt het tweede album ‘Ramen Als Ogen’ onder  Polymoon (digitaal) en Starman Records (fysiek). Hiervoor werd o.a.  samengewerkt met Nina Kortekaas (Noa Lee, Portland) en de veelbelovende  Brusselse graphic novelist Anneka Robeyns. Singles De Bloesem van de  Kerselaar en Ademwolk werden zeer goed onthaald in België en Nederland en  Ochtendwekker kreeg vaste airplay op Radio 1, NPO 5 en NPO 1 met Frits Spits als enthousiaste fan.

Hiernaast is Brent zanger en frontman bij The Radar Station (winnaar De  Nieuwe Lichting 2020).

Deuren 20.00

Concert 20.30

Vooraf een hapje eten? Reserveer via info@rozenknopje.nl 

Deel dit evenement

bottom of page