top of page

Wed, Mar 06

|

Cafe t Rozenknopje

Ben Poole (UK) & Guy Smeets (NL)

De achtentwintigjarige Ben Poole wordt momenteel omschreven als een van de meest opwindende jonge blues/rock performers. Ben toert door de Benelux met de jonge Nederlandse virtuoze blues gitarist Guy Smeets 'His Little Borther form another mother' zoals hij zegt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ben Poole (UK) & Guy Smeets (NL)
Ben Poole (UK) & Guy Smeets (NL)

Tijd en locatie

Mar 06, 2024, 8:30 PM – 11:00 PM

Cafe t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

De achtentwintigjarige Ben Poole wordt momenteel omschreven als een van de meest opwindende jonge blues/rock performers. Ben toert door de Benelux met de jonge Nederlandse virtuoze blues gitarist Guy Smeets 'His Little Borther form another mother'  zoals hij zegt.

Ben en Guy zijn goede vrienden die het heerlijk vinden om samen te spelen en te zingen en dat merk je aan alles. De vonken schieten ervan af als de heren uitpakken met prachtige songs en gitaarwerk.

Over Ben:

“Truly astonishing” – Classic Rock Magazine

“F***ing amazing!” – Jeff Beck

“A REALLY good player” – Gary Moore

“So amazing!” – Beth Hart

“Killer!” – Kenny Wayne Shepherd

“Unbelievable!” – Richie Kotzen

“Exudes class & prowess” – Guitar Techniques Magazine

“Ben Poole is the full package” – Maverick Magazine

“Definitely one to watch” – Guitarist Magazine

“A really fresh sound and style” – Paul Jones (BBC Radio 2)

“This is a young man to look out for as he is no doubt a rising talent” – Blues Matters Magazine

 

Als je de opmerkingen hierboven leest van enkele van de grootste gitaristen van de vorige eeuw en enkele van de meest gerespecteerde blues/rock/ soulartiesten in de wereld van vandaag en enkele van de toonaangevende tijdschriften en radiopresentatoren in Europa, dan weet je gewoon dat ze iets heel bijzonders hebben gehoord.

 

Over Guy:

Geworteld in blues sinds zijn vroege jeugd en geïnspireerd door de muziek van bluesgiganten als Stevie Ray Vaughan, is Guy uitgegroeid tot een alleskunner met een eigen herkenbare sound. Niet alleen als de geëngageerde, charismatische gitarist die de vonken laat overslaan tussen hem en zijn publiek. Ook als componist, songwriter en producer creëert Guy overtuigend zijn eigen sound. Als kind en als tiener had hij slechts een paar jaar nodig om de weg vrij te maken van zijn eerste speelgoedgitaar, gekocht op een rommelmarkt, naar zijn 'Best Dutch Blues Musician' award in 2019. De overstap van kleine pubpodia in zijn woonplaats naar grote podia, zoals AFAS Live en Ziggo Dome, en internationale tournees door Europa kwamen al even snel.

Deuren 20.00

Concert 20.30

Combiticket concert +burger vanaf 18.30

Deel dit evenement

bottom of page