top of page

Sat, Feb 22

|

Cafe 't Rozenknopje

Arkansauce (USA)

Onder de noemer "aan mijn lijf geen polonaise" is de Rozenknop, zoals ook de rest van het jaar, tijdens carnaval een veilige haven voor iedereen die niet houdt van carnavalsmuziek

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Arkansauce (USA)
Arkansauce (USA)

Tijd en locatie

Feb 22, 2020, 9:00 PM

Cafe 't Rozenknopje, Hoogstraat 59, Eindhoven, Nederland

Guests

Over het evenement

 Onder de noemer "aan mijn lijf geen polonaise" is de Rozenknop, zoals ook de rest van het jaar, tijdens carnaval een veilige haven voor iedereen die niet houdt van carnavalsmuziek, bier uit plastic glazen en gepluk aan je lijf door wildvreemden. Bij ons alle dagen goed eten en drinken, gezelligheid en een goed stukje (live) Americana. Op zaterdagavond presenteren we Arkansauce!

Arkansauce is een kwartet uit het roerige Arkansas. Ze staan bekend om hun geweldige mix van Bluegrass, Newgrass, Folk ,Americana, Blues en Funk.

Het is een hardwerkende band die de meeste staten van de USA wel heeft gezien op een van hun vele tours. Een show van Arkansauce zit vol met geweldig gitaarmbanjo en mandoline spel, krachtige harmonie en recht uit het hart songwriting. Dit alles samen gehouden door de heerlijke baspartijen.

Altijd feest met Arkansauce in de tent. Iedereen die Arkansauce heeft gezien is het met elkaar eens, dit is een “must see”! 

Deel dit evenement

bottom of page