top of page

Thu, Oct 20

|

Cafe zaal t Rozenknopje

Aidan Presents: The Coo + Gooseking 3000

Al jaren dé singer-songwriter avond van Eindhoven!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aidan Presents: The Coo + Gooseking 3000
Aidan Presents: The Coo + Gooseking 3000

Tijd en locatie

Oct 20, 2022, 8:30 PM

Cafe zaal t Rozenknopje, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Na acht jaar spelen en meer dan 500 shows is Aidan & the Wild, het alias waaronder Eindhovenaar Diederik van den Brandt zijn muziek maakt, inmiddels wel een vast onderdeel van de Eindhovense folk-scène te noemen. Met “Aidan Presents” toont van den Brandt steeds twee artiesten waarvan hij vindt dat je ze símpelweg een keer gezien moet hebben. Muzikanten die al dan niet al bekender zijn bij het grote publiek, maar hoe dan ook kwalitatief hoogstaande muziek maken. Deze editie duiken we in een dierenthema met The Coo & Gooseking 3000.

Gooseking 3000 is het DIY-project van Ernst-Jan van Doorn, die je zou kunnen kennen als gitarist van Mozes and the Firstborn. Op Bottom Shelf Records heeft hij nu lo-fi knip- en plakindie uitgebracht vanuit zijn twee kamerappartement in Eindhoven, dat doet denken aan de kleine luisterschilderijtjes van Eels of Daniel Johnston.

Tickets 10,- Deuren 20.00 Concert 20.30 Vooraf een hapje eten? Kom alvast in de sfeer door te genieten van onze New Orleans geïnspireerde kaart. Reserveer via info@rozenknopje.nl

Deel dit evenement

bottom of page