top of page

Thu, Sep 30

|

Eindhoven

Aidan Presents: Charl Delemarre + Vic Willems

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Aidan Presents: Charl Delemarre + Vic Willems
Aidan Presents: Charl Delemarre + Vic Willems

Tijd en locatie

Sep 30, 2021, 8:00 PM

Eindhoven, Hoogstraat 59, 5615 PA Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Na acht jaar spelen en meer dan 450 shows is Aidan & the Wild, het alias waaronder Eindhovenaar Diederik van den Brandt zijn muziek maakt, inmiddels wel een vast onderdeel van de Eindhovense folk-scène te noemen. Met “Aidan Presents” toont van den Brandt steeds twee artiesten waarvan hij vindt dat je ze símpelweg een keer gezien moet hebben. Muzikanten die al dan niet al bekender zijn bij het grote publiek, maar hoe dan ook kwalitatief hoogstaande muziek maken. Deze editie heeft hij Charl Delemarre en Vic Willems uitgenodigd.

Charl Delemarre "Charl Delemarre(1990) is een Nederlandstalige singer & songwriter die eind 2014 met zijn band e Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland won met zijn gepassioneerde en persoonlijke muziek. Het jaar daarop bracht hij zijn eerste EP 'De Bekentenis' uit en was een graag geziene gast bij DWDD. Ook werd hij in 2017 met zijn nieuwe EP tot "Nieuw geluid" verkozen op NPO Radio 2. Vanaf 2018 is Charl bezig met zijn debuutalbum, wat hij op neemt in voormalig klooster Maria Roepaen waar hij zich met bevriende muzikanten terugtrok. Momenteel legt hij de laatste hand aan, waarvan het eerste materiaal in augustus 2021 te horen is"

Vic Willems Goeie muziek ademt de tijdgeest. Vic Willems weet het moderne levensgevoel te capteren in betoverende muziekstukken die niet alleen zijn particuliere levensgevoel, maar ook dat van een generatie lijkt weer te geven. De 27-jarige Utrechter Vic Willems dus. Hij maakt intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. Zijn eerste album Doemdenker/ Wonderkind is zijn eerste proeve van bekwaamheid op Excelsior Recordings.

Tickets 10,- Deuren 20.00 Concert 20.30 Vooraf een hapje eten? Kom alvast in de sfeer door te genieten van onze New Orleans geïnspireerde kaart. Reserveer via info@rozenknopje.nl

Deel dit evenement

bottom of page